Sykkeellä 1-vuotissynttärit

SPR Toijalan osaston toimitila Syke on avoinna Joulumarkkinoilla lauantaina 23.11. kello 9–13. Myynnissä on arpoja sekä erilaisia käsitöitä ja järjestö- ja joulutuotteita joko omaksi iloksi tai pukin konttiin.

Vuosi sitten 24.11.2012 vietettiin uuden Sykkeen avajaisia. Vuosi on vierähtänyt todella nopeasti ja ollut tapahtumarikas ja antoisa. Toimitilan entinen sijainti oli vanhalla paloasemalla, ja muutto keskustan alueelle on tuonut haluttua näkyvyyttä ja lisännyt tavoitettavuutta. Tilaa hyödynnetään oman osastotoiminnan lisäksi myös vuokraamalla sitä erilaisiin tapahtumiin ja juhliin niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityisille henkilöillekin.

Joulumarkkinoilla Toijalan SPR juhlistaa siis myös toimitilan 1-vuotissynttäreitä ja sen kunniaksi on tarjolla glögiä ja pipareita.

Satu Kari