Kutkuttavan kiinnostava Majataloilta

Jepa Lambert laulaa Viialan kirkossa sunnuntaina 17.11.
Jepa Lambert laulaa Viialan kirkossa sunnuntaina 17.11.

Entisten nuorten Majataloillassa on sunnuntaina 17.11. kello 17–19 erittäin mielenkiintoisia vierailijoita. Puhujana on tunnettu lääketieteen tohtori, ylilääkäri Veli-Pekka Joki-Erkkilä, jonka teinitytär menehtyi järkyttävällä tavalla. Perheen elämä muuttui täysin ja he löysivät uuden yhteyden Jumalaan.

– Reilun kuukauden kuluttua lapseni kuolemasta minulle tapahtui jotain ihmeellistä: päälleni laskeutui käsittämätön, yliluonnollinen rauha ja sydämeeni tuli surun rinnalle ilo. Minut täytti ihmeellinen rakkaus. Minna-vaimoni oli ihmeissään minussa tapahtuneesta muutoksesta, kunnes muutamaa kuukautta myöhemmin hän koki saman muutoksen. Jälkikäteen olemme ymmärtäneet että Pyhä Henki tuli tuolloin meihin, Joki-Erkkilä on kertonut.

Majataloillan musiikkivieras on taannoin Voice of Finlandissa menestynyt Jepa Lambert. Hän on ehtinyt kouluttautua ammattilaulajaksi ja mediatekniikan insinööriksi samalla kun on laulanut muun muassa Jipun, Cheekin, Laura Närhen, Antti Tuiskun, Juha Tapion ja Elina Vettenrannan levyillä, jopa UMO:n solistina. Jepan erityinen rakkaus on kuitenkin gospel, ja siksi hän on tulossa laulamaan Viialan kirkolle sunnuntai-iltana.

Majataloillassa on myös pyhäkoulu lapsille ja Backstage-klubi varhaisnuorille. Ohjelmaan kuuluvat entiseen tapaan yhteislaulut hausbandin johdolla ja hyvät tarjoilut väliajalla. Tällöin voit myös kirjoittaa esirukouspyyntöjä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

Ali Kulhia