Maailmanparantajista puhetta Tiistaiseurassa

Tätä maailmaa pyritään aina vain tekemään yhä paremmaksi. Toimessa ovat arkkitehdit, insinöörit, opettajat, poliitikot, kasvattajat, vankilat, sairaalat – lista on loputon. Ja sitten on tietenkin niitä, joiden toimenpiteistä johtuu paljo paha ja joiden jälkiä joudutaan aina siivoamaan. Yksinkertaistaen kysymys on hyvien ja pahojen voimien jatkuvasta taistelusta, jossa hyvä on toistaiseksi aina vetänyt pitemmän korren. Mutta olemmeko sokeutuneet? Olemmeko tietämättämme ja tajuamattamme valmistamassa olemassaolollemme kauhukatastrofia? Millaisia maailmanparantajia toivoisimme meitä johtavien olevan, millaisia voisimme itse olla? Näistä aiheista keskustellaan Seniorituvalle Kirkkotori 6:ssa tiistaina 24.9. kello 15. Tiistaiseura on kaikille avoin foorumi.

 

 Sauli Turja