Verenluovutus keskiviikkona 18.9. Viialassa

Veripalvelun ja SPR Viialan osaston yhdessä järjestämä verenluovutustilaisuus on Viialan seurakuntatalolla Nordintiellä keskiviikkona 18.9. kello 15–18.

Verta voi luovuttaa terve, vähintään 50 kiloa painava 18–65-vuotias. Naisten hemoglobiiniarvon tulee olla 125–175 g/l ja miehillä 135–195 g/l.  Naiset voivat luovuttaa verta enintään neljä kertaa vuodessa, miehet kuusi kertaa. Luovuttajan tulee todistaa henkilöllisyytensä Suomen viranomaisen myöntämällä passilla, ajokortilla, kuvallisella Kela- tai henkilökortilla.

Verenluovutus on helppo ja nopea tapa auttaa. Kun sinä ojennat kätesi, olet mukana turvaamassa riittävät verivarannot vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa luovutuksesta www.veripalvelu.fi tai soittamalla ilmaiseen luovuttajainfoon 0800 05801.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Järjestäjät toivottavat uudet ja vanhat luovuttajat tervetulleeksi luovutukseen.