Moottoripyörätaiturit esiintyvät Akaassa

Suomalaisten moottoripyörätaitureiden kokoonpano Extreme Motor Show esiintyy Akaassa torstaina 12.9. kello 18 alkaen. Paikkana on ABC Toijala.

Show sisältää hurjien moottoripyörätemppujen lisäksi muun muassa autonromutustemppuja, saksalaisen monialataituri Sunny Büglerin taidonnäytteitä sekä ryhmän huikeita FMX-hyppyjä jopa 15 metrin korkeuteen.

Büglerin taituroi muun muassa mönkijällä kahdella pyörällä, satulassa seisten ja ilman käsiä ajaen samanaikaisesti. Suomalaiskolmikko J.P. Poutiainen, Joni Hynell ja Antti Karjalainen puolestaan esittävät akrobaattisia temppuja olemalla irti moottoripyöristä yläilmoissa. Mukana koko perheen show´ssa koheltaa myös stunttipelle Börje pelleautolla. Ohjelma kestää taukoineen noin puolitoista tuntia.

Extreme Motor Show´ssa nähdään akrobatiaa yläilmoissa.
Extreme Motor Show´ssa nähdään akrobatiaa yläilmoissa.