ToVoli kannustaa ryhmäliikuntaan

Toijalan Voimistelu ja Liikunta ToVoLi ry järjestää Group Training -valmennusta, jossa pääsee tutustumaan ryhmäliikuntaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Valmennus sopii henkilöille, jotka haluavat kokeilla ryhmäliikuntaa, mutta tarvitsevat kannustusta ja muutakin kuin 10-kortin lähteäkseen mukaan.

Valmennus tapahtuu kokonaisvaltaisesti hyvinvointi huomioiden. Tavoitteena saada oma ”liikuntaminä” haltuun. Omavalmentajana ryhmässä toimii fysioterapeutti, personal trainer Elisa Rajamäki. Muita seuran ohjaajia tavataan näytetunneilla, joita järjestetään tapaamisten yhteydessä sekä omatoimisilla harjoituskerroilla.

Ryhmätapaamisten sisältö kootaan ryhmän tarpeen mukaan. Tavoitteena on saada kokemuksia erilaisista ryhmäliikuntatunneista, tutustua niiden sisältöön, saada ohjeistusta oman liikuntakalenterin rakentamiseen huomioiden yksilölliset tarpeet, terveyskunnon mittaamista, ravinto-ohjeita ja ennen kaikkea motivoivaa valmennusta ja elämyksiä.

Valmennus alkaa 16.9. ja se kestää joulukuulle. Ryhmätapaamisia järjestetään joka toinen maanantai kello 17.30 Vennerillä (Kurkelantie 9, Akaa). Mukaan otetaan 15 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteella tovoli@gmail.com. Tarkempaa tietoa muusta ryhmäliikuntatarjonnasta löytyy seuran nettisivuilta tovoli.sporttisaitti.com