Maailmanmusiikin huiput koolla lauantain konsertissa

66UulufestTamperelaisen Kulttuuriosuuskunta Uulun kymmenvuotisjuhlaa eli Uulufestiä vietetään 30.8–1.9. Valkeakoskella Voipaalan taidekeskuksessa ja Rapolan linnavuorella. Uulufest esittelee kaikelle kansalle sen, mitä maailman ainoa etnomusikologien perustama yritys on tähän mennessä saanut aikaiseksi.

Tarjolla on jotain kaikille ihmisryhmille vauvoista vaareihin. Lauantain 31.8. ohjelma on kaikille avoin. Mukana on muskareita maailmanmusiikkityyliin, sarvisuunnistusta metsässä, soitinrakennusta, huima Maailman musiikin rata, konsertteja ja työpajoja.

Uulun 10-vuotisjuhlakonsertti alkaa lauantaina kello 19.30. Mukana ovat kansan- ja maailman musiikkien huiput jouhikkomestari Pekko Käpistä etnoyhtye Aaltoon. Konsertti soitetaan osaksi Rapolan linnavuoren sisällä huikeassa luonnonsupassa.

Iltakonserttiin tulijoiden kannattaa varata mukaan lämpimiä vaatteita, mukavat kengät ja oma istuinalusta.

Uulufestiin pääsee bussikyydillä, joka lähtee Toijalan rautatieasemalta kello 12.30. Takaisin samaan paikkaan pääsee yöllä juhlakonsertin loputtua. Bussi starttaa Voipaalasta kello 24.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteista uulufest.net ja www.uulu.fi.