Mestarikurssilaiset konsertoivat Sääksmäellä

 

 

Mark Gothoni (viulu), Rainer Moog (alttoviulu) ja Marko Ylönen (sello) ovat kouluttaneet konserttimuusikoita Päivölän opistolla.
Mark Gothoni (viulu), Rainer Moog (alttoviulu) ja Marko Ylönen (sello) ovat kouluttaneet konserttimuusikoita Päivölän opistolla.

Kolme kovatasoista taiteilijaa, Mark Gothoni (viulu), Rainer Moog (alttoviulu) ja Marko Ylönen (sello) ovat kouluttaneet uusia lahjakkaita konserttimuusikoita Päivölän Mestarikursseilla tällä viikolla Päivölän opistolla Valkeakoskella.

Kurssiviikko huipentuu Mestarikonserttiin 2013, joka pidetään Voipaalan Taidekeskuksessa torstaina 4.7 kello 19. Konsertin teemana on Romantikot ja Bach. Konsertissa kuullaan teoksia säveltäjiltä Elgar, Dohnányi, Fuchs ja Bach.

Mestarikurssin oppilaat tarjoavat kolme konserttia, perjantaina 5.7. kello 19 ja lauantaina 6.7. kello 18, molemmat ovat Päivölän opistolla. Lisäksi oppilaat esiintyvät sunnuntaina 7.7. kello 16 Sääksmäen kirkossa. Oppilaskonsertteihin vapaa pääsy.