Kamarimusiikkiseuran kesäkonsertit tarjoavat vaihtelevia musiikkielämyksiä

Akaan kamarimusiikkiseuran kesäkonsertit tarjoavat tänä vuonna vaihtelevia musiikkielämyksiä eri soitinkokoonpanoin. Sarjan aloittaa Akaan kirkossa tiistaina 9. heinäkuuta kello 19 järjestettävä konsertti, jossa esiintyy puhallinkvintetti solistinaan Tampere Filharmonian tuubisti Harri Miettunen. Tunnettujen ja hiukan tuntemattomampien kvintettojen lisäksi kuullaan sovitukset Bachin Largosta ja Beethovenin Romanssista tuuballe ja puhallinkvintetille. Sovitukset on tehnyt yhtyeen käyrätorvisti Jaakko Välimäki.

Elokuun 10. päivänä tanssitaan jo kolmatta kertaa Karllundin navetan ylisillä, ja tanssit tahdittaa Toijalan vaskiseitsikko, joka tarjoaa tanssijoille perinteistä puhallinmusiikkia kello 19 alkaen. Sunnuntaina 11. elokuuta Griegin ja Crusellin sävelet täyttävät puolestaan Jutikkalan kartanon salin ja seuraava pyhänä 18. elokuuta konserttipaikkana on Visavuori. Visavuoressa harpun taikaa tarjoilee harpisti Liisa Honkanen, ja kamarimusiikkiseuran jäsenten soittolistalla on muun muassa Faurén, Ravelin, Saint-Saënsin ja Hyytisen sävellyksiä.