Hyvän Olon Aitassa seikkailee hyvän olon nalleja

44Hunajanallet2Iittalan Lasikeskuksen Hyvän Olon Aitassa, entisessä Hunaja-Aitassa seikkailee tänä kesänä kaksi nallea. He pyörivät Hunajapuistossa, hauskuuttavat lapsia ja kertovat ihmisille mehiläisten hoidosta.

Aittaa pyörittävä Anu Talus kertoo, että ihmiset ovat löytäneet Hunajapuiston myös piknikpaikaksi. Paikalla on lisäksi vuohia ja hunajapupu, ja hyvän olon nallet kertovat niistäkin uteliaille kyselijöille.
Talus on itse suunnitellut nallejen puvut, ja hänen ystävänsä ompeli ne.
– 13-vuotias Janina-tyttäreni halusi välttämättä tulla nalleksi kesätyöntekijämme kanssa. Itse aikoinaan olin saman ikäisenä vanhempieni apuna täällä, joten tyttärestäni hänellä on sama oikeus, Talus naurahtaa.

Hän jatkaa vanhempiensa perustaman liikkeen pitämistä, ja nallet ovat osa uutta konseptia.