Erikoinen messu Akaan kirkossa

 

Akaan kirkossa kuullaan ja nähdään sunnuntaina erilainen messu.
Akaan kirkossa kuullaan ja nähdään sunnuntaina erilainen messu.

Akaan kirkossa on mielenkiintoinen, erilainen messu sunnuntaina 26.5. kello 10. Musiikki on Lasse Heikkilän Suomalaisesta Messusta. Saarnan pitää nuorisojohtaja Juha Heinonen, joka on myös Kotimaa-lehden pidetty kolumnisti.

Ali Kulhia toimittaa liturgiaa ja soittaa bassoja. Orkesteria johtaa pianisti Markus Mantere, ja esilaulajina ovat Joni Hietala, Jenni Leppänen ja Joanna Ilvesaro. Kitaristina on Matti Koponen, lyömäsoittajana Ilari Valjakka, klarinetissa Leena Mantere ja viulistina Nina Kulhia. Juha Salmesvuori toimii kanttorina.

Lapsille on pyhäkoulua kadun toisella puolella päiväkerhotiloissa Kulmasalissa. Lapset saavat toki tulla kirkkoonkin. Siellä on leikkinurkkaus ja pehmoleluja.

Ali Kulhia