Keväinen Tarttistori sunnuntaina

Tarttistorilaiset ovat valmistaneet hyvän valikoiman erilaisia herkkuja sunnuntain toripöydille. Löytyy pullaa pitkänä ja pienenä, leipää vaaleana ja tummana happamana ja makeana, pikkuleipiä pyöreinä ja soikeina, piirakkaa makeana ja

suolaisena.

Aineksia kotileivontaan on luomuna. Munia kanoilta ja viiriäisiltä. Vanhan sadon perunaakin löytyy vielä. Sitten se käsitöiden laaja kirjo lasista, puusta, savesta, metallista ja monenlaisista tekstiiliraaka-aineista valmistettuja tuotteita kotiin ja lahjapakettiin isoille ja pienille ihmisille.

Pihalta voi hankkia vihannesten taimia ja kesäkukat kaunistamaan pihaa. Perinteinen perennojen vaihtotori toimii pihassa runsaalla valikoimalla periaatteella tuo tullessasi vie mennessäsi. Kasvit kannattaa pakata ruukkuun tai muovipussiin tai kääräistä sanomalehteen juurien kuivumisen estämiseksi sekä merkitä nimi niihin kasveihin, jotka tunnistaa.

Puffetissa voi nauttia pullakahvit mukavassa seurassa. Tarttistori on sunnuntaina ja myyntiaika kello 12–15.