Liiku soveltaen Monitoimihallilla

Soveltava Liikunta SoveLi ry juhlii tänä vuonna 20-vuotistaivaltaan sekä toimii Liiku terveemmäksi -vuoden vastuutahona vuonna 2013 teemalla Liiku terveemmäksi soveltaen. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii SoveLi 20 vuotta – Liiku terveemmäksi soveltaen – juhlavuoden suojelijana.

Akaan liikuntatoimi järjestää yhteistyössä Viialan Eläkkeensaajien ja Akaan seudun Invalidien kanssa perjantaina 10.5. Toijalan Monitoimihallilla Liiku sovelten -päivän kello 11 alkaen. Päivä alkaa erityisliikunnanohjaaja Riitta Lehtosen vetämällä alkujumpalla, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua tuolijumppaan ja kokeilla sekä lattiacurlingia sekä tasapainorataa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?