Akaan sotilaspoikien kesäretki suuntautuu Satakuntaan

 

Akaan Sotilaspoikien Perinneosasto järjestää kesäretken avec tiistaina 11. kesäkuuta. Lähtö on Toijalasta S-marketin parkkipaikalta kello 7.30.

Retki suuntautuu aluksi Väinö Aaltosen Gullicheneille piirtämään kotiin, Villa Maireaan Noormarkussa, jossa on opastettu kierros. Tämän jälkeen retki jatkuu katsomaan ainutlaatuisia maisemia Reposaareen, jossa tapahtuu ruokailu meriravintolan seisovasta pöydästä. Täältä bussi suunnataan kohti Porin keskustassa sijaitsevaa, Akseli GallenKallelan maalaamaa Jusleniuksen mausoleumia, johon tutustutaan oppaan johdolla. Kotimatkalla koukataan vielä Harjavallan kautta Emil Cedercreutzin museossa ja Maahengen temppelissä, joissa on myös opastus.

Mukaan mahtuu 45 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset tulee tehdä 20.5. mennessä Leo Orelmalle numeroon 0400 734 520 tai Matti Holkerille numeroon 040 831 1054.