Tule mukaan ensiapuryhmään

Kisaryhmäläisiä Hämeen piirin ensiapukilpailuissa Urjalassa.
Kisaryhmäläisiä Hämeen piirin ensiapukilpailuissa Urjalassa.

SPR Toijalan osastossa toimii vireä ja aktiivinen ensiapuryhmä. Ryhmän harjoituksiin ja koulutuksiin osallistuu myös Viialan ja Kylmäkosken osastojen vapaaehtoisia, jotka yhdessä alueyhteistyönä hoitavat Akaan ensiapupäivystykset. Mukavaa vaihtelua ryhmätoimintaan tuovat myös erilaiset kilpailut ja tapahtumat, joiden järjestelyihin osallistumme.

Ensiapuryhmätoiminta on monipuolista, edullista ja elämänläheistä harrastustoimintaa, jota tehdään iloisten ja samanhenkisten ihmisten parissa.

Ryhmän harjoitusillat ovat parillisten viikkojen keskiviikkona kello 18. Toimintaan on mahdollisuus tulla tutustumaan, vaikka mitään ensiapukoulutuksia ei olisi käytynä. Mielenkiinto ja halu oppia uutta riittävät.

Pääsääntöisesti ryhmä kokoontuu Toijalan osaston toimitilassa Sykkeellä, osoitteessa Valtatie 9. Kevään aikana harjoitusillat järjestetään myös Viialassa ja Kylmäkoskella, jolloin jalkaudutaan kaikkiin taajamiin ja tarjotaan näin kaikille akaalaisille tasavertainen mahdollisuus tulla mukaan toimintaan.

Seuraava ryhmän kokoontuminen on keskiviikkona 17.4. kello 18. Aiheena ovat turvalliset potilaan nostot. Harjoitukset järjestetään Kylmäkoskella Taipaleen Tuomelassa, osoitteessa Taipaleentie 870.

Seuraa ilmoitteluamme muun muassa Akaan Seudun yhdistyspalstalla. Lisätietoja voit kysyä osoitteesta spr.toijala@netti.fi tai ryhmänjohtaja Sirpa Koivistolta numerosta 0400 845 510.

 

Sirpa Koivisto