Lied-konsertti sunnuntaina 14.4. Viialan kirkossa

Kristjan Mõisnik.

Kristjan Mõisnik.

Laulaja Kristjan Mõisnik, basso, ja pianisti Sakari Lipasti esiintyvät Viialan kirkossa sunnuntaina 14.4. kello 15. Lied-konsertissa kuullaan muun muassa Bachia, Merikantoa ja Brahmsia.

Virolaissyntyinen Kristjan Mõisnik on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2008. Hän on esiintynyt ooppera-, oratorio- ja konserttisolistina sekä lied-laulajana Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Puolassa, Tanskassa ja Saksassa. Oopperarooleja hänelle on kertynyt noin 35. Vuosina 2004–2007 hän kuului Bremenin oopperan solistikuntaan Saksassa. Laulu-uran ohella Mõisnik opettaa laulua Oulun seudun ammattikorkeakoulussa.

Myös Sakari Lipasti on Sibelius-Akatemian kasvatteja, joka työskentelee pianonsoiton opettajana sekä esiintyvänä muusikkona. Lipasti on konsertoinut ahkerasti, esittänyt soolo-ohjelmiston lisäksi kamari- ja lied-musiikkia sekä saavuttanut menestystä kotimaisissa ja ulkomaisissa piano-, lied- ja kamarimusiikkikilpailuissa.

Viialan kirkon lied-konserttiin on vapaa pääsy.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?