Neljä vuosikymmentä leijonatoimintaa Akaassa

 

Lions Club Toijala/Akaa sai oman viirin täyttäessään 15 vuotta vuonna 1988. Viiriä esittelee klubin tiedotusvastaava Lasse Kiiskinen.

Lions Club Toijala/Akaa sai oman viirin täyttäessään 15 vuotta vuonna 1988. Viiriä esittelee klubin tiedotusvastaava Lasse Kiiskinen.

Lions Club Toijala/Akaa viettää lauantaina 23. maaliskuuta 40-vuotisjuhlaansa. Se kuuluu maailman suurimpaan palvelujärjestöön, Lions Club Internationaliin.

Suomessa toimii 953 lions klubia. Leijonat tekevät yhdessä työtä paikallisella ja kansallisella tasolla terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Juhlapäivä aloitetaan kunniakäynnillä sankarihaudoilla ja edesmenneiden veljien haudoilla. Onnittelujen vastaanotto on Pappilan koululla päivällä kello 13–15 ja 40-vuotisjuhla illalla kello 18.

Klubi muistaa juhlassa lahjoituksin Akaan eri yhdistyksiä ja järjestöjä sekä huomionosoituksin aktiivisia jäseniään.

Juhlan jälkeen LC Toijala/Akaa palaa arkeen ja jatkaa aktiivista leijonatoimintaa poistamalla tekemänsä talviristit sankarihaudoilta keväällä. Se on myös mukana Toijalan markkinoilla olutteltta-aktiviteetilla, joka jatkunut yli 20 vuotta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?