Muistoja matkoilta

 

Matkalaiset ovat kovin erilaisia. Yksi kerää muistoja vain mieleensä ja muistiinsa kantamatta mukanaan mitään erityistä matkoiltaan, ainakaan mitään säilytettävää. Joku taas pyrkii tuomaan mukanaan jotakin matkakohdetta symbolisoivaa: Ateenan, Rooman, Pariisin tai Lontoon tunnusveistoksia jne. Jollekulle merkittävänä muistona matkalta on jokin käyttöesine tai tietty vaatekappale. Jonkun matkamuistoihin kuuluu oleellisena osana jokin upeiden tai vaikeiden yllätyksellisten tapahtumien sarja. Joku muistaa matkastaan oleellisimmat asiat ottamiensa kuvien välityksellä. Kuinkahan monella on kodissaan kivi tai käpy, jonka on poiminut mukaan joltakin tietyltä matkakohteelta?

Näistä matkoilta mukana kulkeutuneista muistoista on tarkoitus keskustella Tiistaiseurassa Seniorituvalla tiistaina 12.3. kello 15. Muistoesineitäkin voi ottaa mukaan näytettäväksi muillekin.