On olemassa voima, joka korjaa, eheyttää ja uudistaa – Sitä ei voi määritellä fysiikan lakien mukaan eikä numeerisesti mitata

Profile Image of Akaan Seutu

Pysähdypä hetkeksi miettimään, mikä on kaikkein suurin voima maailmassa. Minulle ainakin tulee ydinfysiikkaakin hitusen nuoruudessani opiskelleena ensinnä mieleen ydinräjähdyksen synnyttämä suuri tuhovoima. Eikö olekin meille ihmisille tyypillistä, että tällaiseen kysymykseen eittämättä vastaukseksi mietitään jotakin tuhoavaa voimaa. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä tiedotusvälineet tuovat päivittäin eteemme muun muassa Ukrainassa käytävästä sodasta erilaisten tuhovoimien aikaansaannoksia. Oikea vastaus omaan kysymykseeni on kuitenkin aivan toisenlainen. On olemassa positiivinen voima, joka korjaa, eheyttää ja uudistaa. Se on kaikkia negatiivisia tuhovoimia suurempi. Tätä voimaa ei voida määritellä normaalien fysiikan lakien mukaan, eikä sitä voida numeerisesti mitata.

Se täytyy omakohtaisesti kokea. Nyt onkin siirrytty taivaallisen fysiikan puolelle. Sisimmässään jokainen vilpitön ajattelija ymmärtää, että vain Jumalalla, maailmankaikkeuden ja kaikkien tuhovoimienkin Luojalla, on tällainen positiivinen voima hallussaan. Ateistit viittaavat kintaalla tällaiselle asialle. Heistä kaikki yliluonnollinen on hulluutta. Mitä ei voi mitata, sitä ei ole olemassa.

Tämä maailman suurin positiivinen voima, anteeksiantamuksen voima, liittyy Jeesuksen Kristuksen sovitustyöhön. Raamatussa todetaan että ”sana rististä on hullutus niille, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille jotka pelastumme, se on Jumalan voima”. Sinäkin hyvä lukija, voit kokea tätä anteeksiantamuksen voimaa elämässäsi, kun omakohtaisesti käännyt rukouksessa omin sanoin Jeesuksen Nasaretilaisen puoleen. Siihen ei tarvita eri uskonsuuntien opinkappaleita, postilloja tai muuta sanan selitystä. Voit itse lukea tuosta taivaallisen fysiikan oppikirjasta, Raamatusta, että kuka ikinä kääntyy Jumalan puoleen Jeesuksen sovitustyöhön vedoten, hän saa syntinsä anteeksi ja on maistava tulevan maailmanajan voimia. Tämä Jumalan sanan vakuutus riittää.

Näin lyhyt on taivaallisen fysiikan peruskurssi! Jos olet kokenut jumalallista anteeksiantamuksen voimaa, annat sen vaikutuksesta siksi mielelläsi anteeksi lähimmäisellesi, puolisollesi, lapsillesi, työtovereillesi, jopa vihamiehillesi. Ihmissuhteesi eheytyvät ja työpaikan ilmapiiri paranee.

Anteeksiantamuksen voima muuttaa maailmaa, ei kuollut uskonnollisuus. On myös todettu, että anteeksiantavalla asenteella on fyysisistä ja henkisistä sairauksista paranemista edistävä vaikutus. Omassa voimassa tämä on melko mahdotonta, mutta ottamalla vastaan tämän taivaallisen positiivisen voiman se on mahdollista. Pysähdypä siis nyt hetkeksi tämän taivaallisen fysiikan lyhyen oppimäärän äärelle ja mieti, mitä tämä Raamatun lause tarkoittaa: ”ristiinnaulittu Kristus on Jumalan voima ja viisaus”.

Tapio Ehder

Kirjoittaja on Viialan helluntaiseurakunnasta.

Pysähdy hetkeksi on Akaan Seudun kolumnisarja, jonka kirjoittajat edustavat Akaassa toimivia seurakuntia.