Säilytetään kierrätyskeskus – Yksinäiselle miehelle löytyi sohvakalusto pöytineen 70 eurolla

Kierrätyskeskus sijaitsee Hämeentien varrella Toijalassa.

Kun muutimme Tampereelta Toijalaan ja perustimme tänne perheen, meiltä puuttui monenlaista vempelettä. Kirppareilta löytyi kyllä lastenvaatetta, mutta sitten puuttui kaikki muu tarpeellinen. Olisi saanut maksaa pitkän pennin eli sentin, jos kaikki olisi pitänyt ostaa uutena. Siispä meidän pelastus oli Toijalan kierrätyskeskus! Siellä oli aina mukava käydä, ja löytöjä tehtiin näppäimistöstä keittiötarvikkeisiin, kaapeista lasten työtuoleihin. Hinta ei paljon päätä huimannut, ja aina lähdettiin kotiin isoja tai pieniä löytöjä kassi täynnä.

Nyt ovat vuodet vierineet, ja yhä kierrätyskeskus kuuluu vakiopaikkoihimme. Vaikka lapset ovat kasvaneet, niin aina löydämme jotain tarpeellista, välillä myös kaverille. Oli todella hieno tunne auttaa yksinäistä vanhaapoikaa laittamaan kotiaan kuntoon ja hankkia hänelle komea sohvakalusto 70 eurolla sohvapöytineen kaikkineen Toijalan kierrätyskeskuksesta. Veimme kaluston hänelle Tampereelle, ja kyllä oli vanhapoika tyytyväinen!

Niin ja onhan kierrätys päivän sana. Ekologisuutta huipussaan. Laitetaan hyvä kiertämään.

Oman perheemme ja monien muiden vakinaisten kävijöiden ja satunnaisten vierailijoiden puolesta toivomme, että Toijalan kierrätyskeskus saisi jatkaa olemassaoloansa kaupunkimme yhtenä ”hyvänmielen löytötavaratalona”.

Mia Joki