Kylmäkosken kulttuurikirkon tapahtumat ja luennot jatkuvat

Kylmäkosken vs. kappalainen Mika Pajunen kertoo myös kauneimpien joululaulujen onnistuvan Kylmäkosken kulttuurikirkossa erityisjärjestelyin. Kuva: Jarno Keskinen.

Kylmäkosken kulttuurikirkon luentosarja päättyi 11.11. Tarton rauhaa ja Itä-Karjalan kysymystä käsittelevään luentoon. Kulttuurikirkon toiminta jatkuu aktiivisesti jo marraskuussa. Nyt kirkon tapahtumat myös striimataan verkkoon.

– Tekninen mahdollisuus siihen on nyt saatu myös Kylmäkosken kulttuurikirkkoon. Suunnitelmissa on luentoja ja tapahtumia, mutta aikataulut selviävät myöhemmin, Ilari Rantakari kertoo.

Seuraava kulttuurikirkon tapahtuma on kuoron esiintyminen 22.11. kello 16. Samana päivänä kirkossa järjestetään myös messu. Seuraava kirjallisuus luento on luvassa jo 24.11.

– Silloin täällä luennoi Katja Nieminen. Aiheena on kirjallisuus 1800- ja 1900-lukujen taitteessa, Kylmäkosken vs. kappalainen Mika Pajunen kertoo.

– Otan mielelläni vastaan palautetta ja ajatuksia siitä, millaisia tapahtumia kulttuurikirkkoon halutaan ja mistä on pidetty, Pajunen jatkaa.

Kulttuurikirkossa lauletaan kauneimpia joulauluja myös tänä vuonna. Korona-aikana tämä vaatii kuitenkin poikkeusjärjestelyitä, joista tiedotetaan myöhemmin.