Akaan homekouluista

Eikös nyt olisi Akaassa korkea aika huomioida Kirkonkylän koulun osalta se, että vain 6,3 kilometrin päässä olisi homeeton, 2005 saneerattu koulu kaikin herkuin. Tilat noin 150 oppilaalle, liikuntasali, kaksi asuinhuoneistoa, asialliset käsityötilat, ruokala, keittiö (mahdollisuus muuttaa jopa valmistuskeittiöksi), iso piha, 2 hehtaarin tontti, rauhallinen maalaisympäristö.

Nyt kun muutenkin oppilaita kuljetetaan Asemalta ja Taipaleelta Kirkonkylään ja ties mitä muita ristiin-rastiin kuljetuksia, eikö samalla voisi siirtää koko oppilasjoukkoa Asemalle? Ei tarvitsisi miettiä kotikouluja homeen takia. Kuljetuskustannukset eivät varmaan miksikään muuttuisi.

Toivottavasti koko koulua ei ole jo revitty pilalle. Jos olette hukanneet kaluston, allekirjoittaneelta luettelo löytyy, lähes taltan tarkkuudella.

 

Uolevi Kallioniemi

koulunjohtaja, emeritus