Monitoimihallin kuntosalin käytettävyys meni metsään

Kävin Toijalan Monitoimihallilla ja tarkoitukseni oli ostaa käyntioikeus kuntosalille, mutta yllätyin hinnoittelusta. Tarjonta ja hinnoittelu on mennyt pahasti metsään, koska kymmenen kerran käyttöoikeudet poistettiin. Syynä on kuulemma järjestelmä, joka ei pysty lukemaan käyntikertoja. Ihmettelen suuresti, sillä muualla tämä onnistuu.

Salin pitäisi palvella kuntalaisia, mutta nyt muutoksen myötä se ei palvele. Itse käyn saleilla satunnaisesti, joten 50 euron kuukausimaksu jää moisen ahneuden vuoksi maksamatta. Menen sinne, missä ajatellaan asiakastakin.

Toinen asia on, pitääkö kunnan periä moisia korkeita maksuja liikuntapaikoista kuten yksityisten? Mielestäni veromaksajana kunnan pitää tarjota palvelua kohtuuhintaisena, eikä ryöstää. Akaan kaupunki voisi olla edelläkävijä ja tarjota liikuntapalvelut paremmin kuin missään muualla, voisihan se tulla takaisin terveyden, asumisviihtyvyyden ja kunnan vetovoimaisuuden kautta.

Juha Saarinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?