Leijona Futsalin kakkosjoukkue päätti kauden kotitappioon

Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioona pelattiin päätökseen 13.3. Leijona Futsalin kakkosjoukkue pelasi päätöskierroksen ottelunsa Toijalan Monitoimihallilla 12.3. Akaalaisten tappioton putki kotiotteluissa kesti kauden viimeiseen otteluun. Vierasjoukkue Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue otti komean 7–12 (3–5) -vierasvoiton.

Tappiosta huolimatta leijonien kautta voidaan pitää plusmerkkisenä. Kaatoihan joukkue Pirkkalaa lukuun ottamatta kaikki joukkueet kotiparketillaan. Kohennusta vierastilastoon olisi tietysti toivottu aiemmin kuin kahteen viimeiseen vieraspeliin. Näissä vieraspeleissä kaatuivat sarjasta putoavat Musan Salama 2 sekä Nakkilan Nasta. Ero kärkijoukkueisiin repesi nimenomaan vieraspeleissä, joista pisteitä tuli kahdeksan. Kotona Leijonat raapi kasaan 24 pistettä.

Lauantain pelissä leijonat ottivat vajaassa kahdeksassa minuutissa 2–0-johdon. Maaleista vastasivat Joonas Thomas ja Jesse Järvi. Ottelu oli tasanumeroissa 2–2 avausjakson puolivälissä. Seuraava vaihe kamppailussa oli PJK:n kolmen maalin rypäs kahdessa minuutissa. Puoliaikatulos 3–5 tuli Leijonien Joonas Pietikäisen maalatessa.

Vieraat menivät lopullisesti menojaan pPäätösjaksolla. Jakson neljästä leijonien maalista vastasivat Thomas ja Järvi, kumpikin kahdesti. Tasoitusta leijonat antoivat myös pelaajien määrässä. Kotijoukkue kamppaili pelin kahdeksalla pelaajalla vieraiden täyttä tusinaa vastaan.

Futsalin II-divisioonan lopullinen sarjataulukko

VehU                                  18                  12                  4                    2                    112-48                                 40

NoPS                                  18                  11                  3                    4                    123-83                                 36

PTU                                    18                  10                  2                    6                    110-80                                 32

Leijona Fut/2                   18                  10                  2                    6                    117-109                                32

YIlves FS                            18                  8                    4                    6                    89-70                                  28

PJK 2                                  18                  9                    1                    8                    113-105                                28

ACE                                    18                  8                    2                    8                    90-64                                   26

WFT                                    18                  8                    1                    9                    99-71                                   25

Nasta                                   18                  3                    2                    13                  68-151                                 11

MuSa 2                               18                  0                    1                    17                  53-193                                   1