Miksi?

Olen yllätyksekseni kuullut, että luistelukaukalo Kurisjärven koululla on kaupungin toimesta tuhottu. Olisipa mielenkiintoista kuulla asialle perustelut, mikäli tämä on totta.

Kurisjärven kyläläiset huolehtivat kaukalosta ja VPK hoiti jäädyttämisen. Millähän perusteella kunta katsoi tarpeelliseksi viedä tämän harrastusmahdollisuuden kyläläisiltä ja heidän lapsiltaan? Ei siitä ainakaan säästöä syntynyt.

Vai onko kaukalon alla oleva tontti myyty jollekin? Olisi ihan mukavaa, jos kaupunki suvaitsisi tiedottaa jotakin kyläläisillekin, joille nämä asiat sentään kaikkein eniten kuuluvat. Jos säästöjä halutaan, niin eikö kannattaisi hankkiutua eroon koulurakennuksesta, joka kaiketi jo ainakin kolmatta talvea höyryää tyhjän panttina ja autiona kaupungin kustannuksella. Mutta ei, kaukalosta piti päästä eroon.

Anni Tiura

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?