Kauneimmat joululaulut joka kylällä sunnuntaina

Kauneimpia joululauluja lauletaan sunnuntaina niin Kylmäkoskella, Viialassa kuin Toijalassakin.

Kauneimpia joululauluja lauletaan Suomessa jo 41. kerran. Suomen lähetysseurassa ideoitiin vuonna 1973 hiljaiseen kolmanteen adventtisunnuntaihin sijoittuva yhteislaulutapahtuma, jossa kerättiin kolehti Suomen lähetysseuran työlle.

Ensimmäisenä vuonna mukaan lähti 140 seurakuntaa, nykyään mukana lienevät kaikki seurakunnat Suomessa. Lisäksi vielä ulkosuomalaisseurakunnissakin kajahtavat joululaulut. Tilaisuudet ovat nykyään seurakuntien suosituimpia tilaisuuksia.

Kolehti seurakunnissa kerätään kehitysmaiden vammaisten lasten hyväksi, jotta heille voidaan järjestää kuntoutusta ja terveydenhoitoa. Kolehdilla tuetaan myös vammaisten lasten erityiskouluja ja opettajien koulutusta sekä pyritään edistämään vammaisten oikeuksien toteutumista.

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin kannattaa lähteä perheen kanssa. Tutut ja rakkaat joululaulut kertovat joulun ihmeellistä sanomaa Jumalasta, joka syntyi ihmiseksi. Samalla saa laulaa sydämensä kyllyydestä ja tunnelmoida.

Kauneimmat joululaulut Akaassa sunnuntaina 15.12. Kylmäkoskella kello 18 seurakuntatalossa, puurotarjoilu tilaisuuden jälkeen. Toijalassa kello 14 Akaan kirkossa (erityisesti lapsille ja lapsiperheille) ja kello 18 Akaan kirkossa. Viialassa kello 18 Viialan kirkossa.

 

Riina Saastamoinen

Kylmäkosken kappalainen