Lasten kulttuuri- ja urheiluharrastuksia on tuettava

Kiitos Janita Puomilalle Keskustan koulun adressista, se on herättänyt kaupunginvaltuutettumme ottamaan kantaa uuden koulun rakentamisesta Viialaan. Keskustan koulun viimeisin kuntokartoitus oli kallis, ja sen mukaan mikrobeja löytyi lähes kaikkialta koulurakennuksesta. Miksi kartoitus ylipäätään tehtiin, jos tuloksia nyt epäillään tai vähätellään?

Toivon, että Akaan kaupunki tukisi myös lasten kulttuuri- ja urheiluharrastuksia. Valkeakosken musiikkiopisto olisi halukas järjestämään korkeatasoista musiikinopetusta lapsillemme, mutta rahat eivät tunnu riittävän. Entä kuinka moni vanhempi toivoisi lapsensa saavan uimaopetusta vaikkapa Valkeakosken uimahallissa? Uimaopetusryhmiin valitaan edelleen ensisijaisesti koskilaiset lapset.

Jos Akaa säästää lasten tulevaisuudesta ja jopa koululaisten terveydestä, niin muuttavatkohan lapsiperheet tulevaisuudessa mieluummin muualle?

Nina Kulhia