On kiitosten aika

Kaikille teille Riisikkalan koulutapaamisessa mukana olleille: Lämmin kiitos, ilman teitä ei päivä olisi onnistunut niin hienosti kuin se meni. Me teimme sen, me kaikki yhdessä!

Kiitos erityisesti Ritvalle ja Liisalle, suunnittelimme tätä pari vuotta ja nyt toteutimme yhteisen haaveemme. Mahtavinta oli, että mukaan saimme näin laajan ikähaarukan. Aika vaan loppui kesken, jäi vielä paljon kerrottavaa ja kysyttävää, joten muistelot ovat varmaan tulossa?

Suuri kiitos Riisikkala-Lintumaan metsästysseuralle, että saimme teiltä paikan tapaamiseen, paikan, josta meillä kaikilla myös muistoja vuosien takaa. Itselläni aivan erityisesti.

Kiitos Akaan Seudun toimitukseen ja toimittajille, teiltä saimme mahdollisuuden kutsun esittämiseen ja tukea tähän kaikkeen. Terveiset myös teille kaikille, jotka ette päässeet mukaan tähän riemuun kanssamme. Hyvää kesää kaikille, hymyillään kun tavataan.

Raija Nokelainen