Toijalan Pallolta tutut nimet mukana Nekalan kaadossa

Edellisen viikon tappio Tampereen Peli-Pojille ei enää painanut Toijalan Pallo-49:n pelaajien mieltä keskiviikon 19.6. kotiottelussa. Toijalan Pallo ilotteli kotiyleisön mieliksi neljä osumaa kaataen vieraansa Nekalan Pallon 4–2 (2–0).

Tämän jalkapallon nelosdivisioonan puolustajien painajaisuni “Akaan Nightmare” Vesa Pajula aloitti maalinteon jo 13. minuutilla. Vapaapotku kovaa ylänurkkaan 25 metristä oli avaus hyökkääjän kauden kolmannelle hattutempulle. Sitä seurasivat osumat 75 minuutilla pystytolpan kautta lukemiin 3–0 ja 81. minuutilla, nopea reagointi Nekalan alakerran sähläykseen, lukemat 4–1:een.

Välissä aina hyvää taustatukea Vesalle tarjoava Joonas Saariniemi oli hienolla läpijuoksullaan 2–0-osuman tekijä. Nekalan Pallon maaleista vastasivat Jarmo Luokkala ja Heikki Koskinen.

Vieraat olivat alakynnessä ja varmistelivat tappiotaan vielä kahdella ulosajolla.

Topa pysyttelee kärjen tuntumassa viidentenä. Lisäpisteitä pitäisi kaiken järjen mukaan olla luvassa tulevana lauantaina. Nollakerholainen FC Teivo on vastassa Ylöjärven Soppeenharjun kentällä. Peli alkaa jo kello 12.

TP-49–NePa-ottelun varoitukset: Tuomas Salo V+V=ulos, 88 min. Mikko Papunen. Samuli Saarenpää V+V=ulos, 92 min. Palkitut: T: Jukka-Pekka Jyrämö. N: J. Luokkala. Raadissa oli Timo Salo, TP-49 juniorivalmentaja, joka jakoi myös tähdet Topan parhaille. 3 J-P. Jyrämö. 2 V. Pajula. 1 J. Saariniemi.

Jukka Koskinen

Vesa Pajula lohkon ykköspyssy

Toijalan Pallo-49:n kärkimiehen Vesa Pajulan johdolla edetään nelosdivisioonan maalintekijätilastossa

1. Vesa Pajula, TP-49 13 maalia, 2. Sami Sokuri, Jags 8, 3. Kasperi Ojala, UrPS, Joonas Saariniemi, TP-49, Kai-Pekka Tuomisto, SW. Kaikilla 6 osumaa.

Vesa Pajulan alkukauden esitykset takaavat kärkipaikat myös seuran sisäisissä tilastoissa. Maalintekijätilaston kärki tuli jo selväksi koko lohkon kärkitilastoa silmäillessä. Vain kolme seuran muuta pelaajaa on pääsyt joukkueessa maaliverkkoja heiluttamaan.

Tähtipörssissä on hiukan tasaisempaa. 1. Vesa 14 tähteä, 2. T. Niskala 12, 3. J-P. Jyrämö ja J. Saariniemi, molemmilla 8.