Kiitos päättäjät

Olimme Akaan hautausmaalla ja palatessamme autolleni oli takaoven ikkuna rikottu kivellä. Laukkumme oli poissa. Haluamme siis varoittaa kaikkia akaalaisia: älkää jättäkö mitään tavaroita näkyville. Varovaisuutta tarvitaan myös jos kulkee kävellen tai pyörällä, jolloin mukana kannattaa kuljettaa vain tarpeellinen. Kaupassa ostoskärryt on hyvä kohde. Valistakaa vanhuksianne, he ovat myös vaaravyöhykkeellä.

Toivoisin jonkun pistävän alulle kansalaisadressin poliisin lisäämiseksi muuallakin kuin netissä. Meidän tapauksessamme poliisit eivät tulleet paikalle, vaan meitä käskettiin menemään seuraava aamuna Valkeakosken poliisiasemalle. Poliisit ovat voimattomia – porukkaa vähennetään ja heidän työnsä lisääntyy ja rikollisuus kukoistaa. Tavallinen suomalainen ihminen on tosi turvaton, ja meillekin tuli tästä pelko. Tätäkö tässä maassa halutaan? Seurakunnat paapovat ja oma kansa jää heitteille. Kerjäläiset tulisi auttaa takaisin omaan maahan. Lisää poliiseja kaduille ja poliisiasemat takaisin. Väärästä päästä säästetään. Kaikki on retuperällä. Puolueet syyttelee toisiaan, aikaa palaa, eikä asioita saada kuntoon.

 Kirsti Mannonen