Yksinäiset vanhukset

Vuoden 2013 Yhteisvastuukeräyksen kohteena ovat yksinäiset vanhukset kotimaassa ja Kambodzassa. Meidän monen lähipiirissä elää yksinäinen vanhus.  Heitä ei ole vain kodeissa vaan myös vanhainkodeissa ja terveyskeskusten vuodeosastoilla.  Mitä sinä tai minä voimme tehdä yksinäisen vanhuksen hyväksi?  Vierailukäynti naapurissa, sukulaispiirissä, sairasvuoteen äärellä ei maksa paljon, mutta lyhytkin vierailuhetki, läsnäolo, voi olla juhlaa sairaalle.  Postikortin lähettäminen tai puhelinsoitto ilahduttaa ihmeesti!  Saat vastaukseksi vilpittömän kiitoksen. Mieti, minkälaisen rakkaudenpalvelun sinä voit tehdä!

Jos et vielä ole osallistunut Yhteisvastuukeräykseen, voit tehdä sen lahjoittamalla valtakunnallisille tileille: Nordea FI16 2089 1800 0067 75 tai Pohjola-Pankki FI14 5000 0120 2362 28.  Maksuun tulee liittää Akaan seurakunnan viite 302025, jonka perusteella osa tuotosta palautuu oman seurakunnan diakoniatyölle.

Toki listakerääjät ovat vielä kahden viikon ajan liikkeellä eri puolilla seurakuntaa. Muuten keräyslupa on voimassa elokuun loppuun saakka.

 

Yhteisvastuuterveisin

Mari Pakkanen

Diakoniapappi