Lähes 90-vuotias vanhus elvytettiin koomasta Kylmäkoskella

Nyt kuuluu kummia Akaan Kylmäkoskelta. Lähes 90-vuotias vanhus herätettiin henkiin melkein 4 vuotta kestäneestä koomasta Kirkonkylän koululla. Ensiapu ryhmässä ansiokkaasti toimi Hanna Salo, Jaana Harhala, Tiina Ryyppö, Heli Piirainen, Arja Pikkuharju, Paula Pietilä, Esa Harhala, Katri Kekola, Kaisa Merenkivi, Inka Savolainen, Elina Leppälä, Minna Vihola ja Risto Kajanto.

Valistuneemmat Facebookin käyttäjät hoksasivat jo tässä vaiheessa, että kysymyksessä on Kylmäkosken Marskin Lastensuojeluliiton paikallisosaston ”koomasta” käynnistys.

Armaat akaalaiset joka niemestä notkosta ja saarelmasta. Nyt tarvitaan aktiivisia arjen sankareita talkoohengessä antamaan vauhtia juurikin vironneelle yhdistyksellemme. Sinä kansalainen, jolla on vapaata joutoaikaa hyvän asian eteen, niin ota ihmeessä yhteyksiä yhdistyksemme toimijoihin. Yhdistyksen tarkoituksena on toimialueellaan edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä. Äskeinen epistola oli suoraan Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen mallisäännöistä pykälä 3.

Nyt yhdistys on värkkäämässä toimitilaa Kylmäkosken keskustasta. Mainio Akaan Seudun OP on lupautunut vuokraamaan entisen Koskipirtin tilan talkoohengessä kohtuuvuokralla. Kaupanpäälle tulee materiaaleja paikan ehostukseen. Nyt siis herätys kaikki jalot joutilaat remontti-Reiskat. Jos aikaa liikenee niin tervetuloa tuleviin talkoisiin, jotta saadaan tila kohta käyttökuntoon. Maineikas entinen Koskipirtti,monen tuskaisen krapulan aiheuttaja saatetaan uljaampaan yhteiskunnalliseen käyttötarkoitukseensa.”Reiskat” ottakaa yhteyksiä yhdistyksemme edustajiin, jotta saadaan asiaa etiäppäin.

Ensi vuonna kesän korvilla järjestetään yhdistyksen 90-vuotissynttärit ja näin hyvissä ajoin toivotamme kaikki kynnelle kykenevät akaalaiset bileisiin mukaan. Ideoita ja vinkkejä juhlan toteuttamiseen otetaan kernaasti vastaan.

Lämpimästi tervetuloa yhdistyksemme Facebook-sivustolle. josta saat lisäinfoa mitä ihmettä tässä ollaan touhuamassa. Voit ottaa myös yhteyttä allekirjoittaneeseen suoraan, s-posti otsir1@luukku.com

Innokkain terveisin

Kylmäkosken MLL paikallisyhdistyksen tuore puheenjohtaja

Risto Kajanto