Viialan S-Marketin Inva-pysäköintipaikka lähes lumen peitossa, miksi?

lukijakuva_parkkipaikka lowres
Miksi Viialan S-Marketin Asemakadun puoleiselta Inwa-pysäköintipaikalta ei saada lumia aurattua pois ? Olen nyt kk:n aikana 5 krt jättänyt eri kassa-henkilöille ystävällisesti pyynnön, että laittaisivat viestiä eteenpäin esimiestensä kautta Viialan S-Marketin pysäköintialueen puhtaanapidosta vastaavalle kiinteistöhuollolle. Mitään ei ole tapahtunut vaan päinvastoin tilanne vain pahenee päivä päivältä. Tänään oikeanpuoleisen inwa-paikan (jonka kyltti on käännetty seinään päin) P-alueesta oli enään vajaa puolet käytössä, sillä viikonloppuna satanut lumi oli yllättäen aurattu/lykätty sekä vasemman puoleisen p-paikan kohdalle että nyt jo oikeapuoleinenkin uhkaa täyttyä lumella kokonaan. Mikä avuksi?