Referenssi | Viialan Leipomo ja Hotel Ackas

Mainos Akaan Seudussa sai aikaan asiakkaiden jonon – Munkkimenekki yllätti yrittäjä Jyri Vesterisen

Jyri Vesterinen on tyytyväinen mainontaan Akaan Seudussa.

Hotel Ackasia ja Viialan leipomokahviloita Toijalassa ja Viialassa pyörittävä yrittäjä Jyri Vesterinen mainostaa Akaan Seudussa säännöllisesti. Hänellä on molemmista yrityksistään viikoittainen mainos Palveluja ammattilaisilta -hakemistossa. Lisäksi yrittäjä suosii erillistä ja suurempaa mainontaa lehteen tapahtuma- ja sesonkiaikoina.

Koronaviruskevät 2020 toi leipomokahviloille haasteita, sillä kahvilat olivat kiinni. Kevääseen osuivat myös sesongit kuten pääsiäinen, vappu ja äitienpäivä. Leipomon tuotteita kuitenkin sai tilattua poikkeusaikana netin kautta ja take away periaatteella.

Lehtimainos munkkien ja siman myynnistä ennen vappua toimi lehdessä erinomaisesti ja oli huomattu. Mainoksessa toivottiin asiakkailta varauksia tuotteista etukäteen. Ja niitähän tuli. Aamulla kahvilan edessä oli jono, ja lopulta Jyri joutui myymään ei oota. Menekki yllätti.

Jyri Vesterinen on tyytyväinen Akaan Seutuun.

– Lehtimainos on tuonut tunnettavuutta varsinkin hotelli Ackasille. Moni on yllättynyt, että paikkakunnalla on sellainen. Se on ratkaissut vieraiden majoittumisongelman esimerkiksi perhejuhlia järjestettäessä. Palveluhakemistosta on helppo löytää oman paikkakunnan palveluntarjoajien yhteystiedot nopeasti, kun tarvitsee. Se on selkeä ja simppeli käyttää. Haen sieltä myös itse tietoa. Myös isommat mainokset muualla lehdessä huomataan, ja ne toimivat. Suosittelen Akaan Seutua mainostajille, siinä on oman kaupungin asiat kootusti.

Viialan leipomon Toijalan kahvila
Valtatie 5, 37800 Akaa
040 877 6370

Viialan leipomon Viialan kahvila
Keskuskatu 48, 37830 Akaa
040 773 2014

Hotel Ackas
www.hotelackas.fi
info@hotelackas.fi
045 185 2230

Viialan Leipomo    Hotel Ackas

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Akaan Seudussa? Ota yhteyttä.