Referenssi | Akaan Verhoomo

Etusivun silmäkulma huomataan heti

Akaan Verhoomon Terhi Strengell on ollut hyvin tyytyväinen mainoksesta saamaansa huomioon.

Helmikuussa Akaan Seudusta lähestyttiin mainoskampanjakirjeellä, joka sai Akaan Verhoomon Terhi Strengellin kiinnostumaan. Akaan Verhoomo ei ollut mainostanut pitkään aikaan paikallislehdessä, sillä töitä on ollut riittävästi. Edullinen hinta kuitenkin houkutti, ja Terhi ajatteli, että välillä on hyvä muistuttaa olemassaolostaan ja siitä, että tällainenkin palvelu Akaasta löytyy.

Hän varasi kahteen lehteen etusivun silmäkulman. Mainokset toivat Terhille positiivisen yllätyksen. Etusivun ilmoitus oli todella huomattu, ja mainoksista poiki mukavasti yhteydenottoja.

”Etusivun silmäkulma on todella hyvä mainospaikka. Se toi paljon huomiota ja vilkastutti tilauskantaa. Moni kommentoi minulle kylillä, että mainos oli lehdessä”, Terhi kertoo ja jatkaa.

”Olen huomannut, että Akaan Seutua lukevat myös monet entiset akaalaiset ympäri Suomea joko nettiversiona tai paperina. Suosittelen etusivun silmäkulmaa mainospaikkana lämpimästi. Lehti aloitetaan lukemaan yleensä etusivulta, joten mainos siinä on paraatipaikalla.”

Satamatie 37, 37800 Akaa
040 834 6522, www.akaanverhoomo.fi

 

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Akaan Seudussa? Ota yhteyttä.