Referenssi | Liikuntakeskus Fitbox

Mainos Akaan Seudussa toi Fitboxille uusia asiakkaita

Elina Hyötyläinen (oik.) on tyytyväinen sisältömarkkinointijutun tuloksista.

Liikuntakeskus Fitbox päätti kokeilla mainontaa Akaan Seudussa sisältömarkkinoinnilla. Yrityksellä oli 19.8. ilmestyneessä Liiku ja harrasta -teemassa koko sivun sisältömarkkinointijuttu, jossa liikuntakeskuksen vetäjä Ella Nyström kertoi Fitboxin kattavista liikuntapalveluista. Lisäksi mainosjutussa oli mukana syksyn ryhmäliikunta-aikataulut.

Sisältömarkkinointi toteutettiin Akaan Seudun ammattilaisten avustuksella. Fitboxin yrittäjän Elina Hyötyläisen mielestä mainoksen toteutus oli selkeä.

– Syksyn sisältömarkkinoinnin ansiosta meille on tullut uusia asiakkaita, jotka aikaisemmin eivät ole meillä käyneet. Jutun avulla tavoitimme laajemmin asiakkaita ja kannustimme heitä käyttämään palveluitamme, joita löytyy niin lapsille kuin varttuneemmillekin. Kaikki eivät ole somessa.

Jutun yhteydessä oli myös kuvia liikuntakeskuksen sisätiloista.

– Kuvien avulla lukijat pääsivät kurkistamaan tiloihimme ja näkemään niiden toimivuuden ja tunnelman, Elina Hyötyläinen Fitboxista kertoo.

Elina ja Ella ovat tyytyväisiä myös siihen, kuinka itse juttu ja mainoksen ulkoasu toteutettiin Akaan Seudussa. Kaikki toimi hyvin, ja jutusta tuli juuri sellainen kuin he halusivat.

Elina ja Ella suosittelevat sisältömarkkinointia muillekin.

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Akaan Seudussa? Ota yhteyttä.