Referenssi | Kuntoaskel

Kyllä tapahtuu, kun mainostaa

Kuntoaskel

Kuntoaskeleen kuntosalin 10-vuotissynttäreitä juhlittiin perjantaina 6.3. Akaan Viialassa. Päivän ohjelma oli monipuolinen tarjouksineen sekä makkara- ja kahvitarjoiluineen. Väkeä päivän aikana oli todella paljon, mikä yllätti positiivisesti yrittäjät Heli Mattilan ja Päivi Rouvalin.

”Laskimme, että makkaraa meni ainakin 250 kappaletta. Lisäksi saimme todella paljon uusia kuntosaliasiakkaita. Kymppikortti kuntosalille kymmenellä eurolla saavutti niin suuren suosion, että meiltä loppuivat saliavaimet kesken. Paikoin meillä oli jopa jonoa. Kortteja meni reilusti yli sata, mikä on mahtava juttu. Mainos on todella huomattu”.

Tapahtuman mainos julkaistiin Akaan Seudussa 4.3. sekä mainosbannerina lehden verkkosivuilla. Lisäksi mainontaa oli myös somessa.

Julkaisupäivänä mainos toi jo yhteydenottoja ja ennakkokyselyjä. Heli ja Päivi toteavatkin, että paperilehti tavoittaa hyvin juuri vanhemmat asiakkaat ja lehti luetaan tarkasti mainoksia myöten.

Helille ja Päiville paikallisuus on tärkeää.

”Kun yritys järjestää tapahtuman, se luo positiivista kuvaa kaupunginosasta. Samalla se kertoo, että kyllä täällä tapahtuu ja olemme olemassa. Lisäksi mainonnalla saadaan herätettyä myös ne, jotka eivät ennen ole käyttäneet paikallisia palveluita.

Heli Mattila ja Päivi Rouvali suosittelevat mainontaa paikallislehdessä.

”Tutun mainosmyyjän kanssa on helppo työskennellä. Pysymme ajan tasalla Akaan Seudun tulevista teemoista kun meihin ollaan lehdestä säännöllisesti yhteydessä. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön.”

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Akaan Seudussa? Ota yhteyttä.