Veera Hautalalle kaksi luokkavoittoa sulkapallossa – Marko Lehmusvirta joutui luovuttamaan finaalissa loukkaantumisen takia

B-luokan naisten nelinpelin finaalissa Elina Heikkilä (vas.) ja Lamul Karuranta hävisivät Heidi Heinoselle ja Veera Hautalalle.

Toijalan Valppaan sulkapalloilijat ovat ahkeroineet eri kilpailukentillä. Tampereen kansallisissa Valppaan Veera Hautala saavutti kaksi luokkavoittoa. Lisäksi seuran pelaajat nousivat neljä kertaa palkintopallille.

Veera Hautala voitti naisten sekanelinpelin A-luokan parinaan Hämeenlinnan Mika Jokela ja B-luokan nelinpelin parinaan Tampereen Sulkasetin Heidi Heinonen. Sekanelinpelin finaalissa kaatui Mansen Sulan pari Ilari Joensivu/Lamul Karuranta erin 2–1 eräpistein 15–21, 21–19, 21–13. B-luokan naisten nelinpelin finaalissa pari Elina Heikkilä Sset/Lamul Karuranta MaSu taipuivat myös tiukassa kolmen erän ottelussa 2–1 eräpistein 21–13, 16–21, 21–14.

Pasi Salhoja ja Mansen Sulan Marielle Kirjonen voittivat C-luokan sekanelinpelin. Finaalin hävisivät Espoon Sulkapallon Akseli Hämeenheimo ja Mansen Sulan Suvi NiemiKapee erin 2–1 ja eräpistein 21–18, 19–21, 21–17.

Marko Lehmusvirta saavutti kisoissa kaksi hopeasijaa. Miesten A-luokan nelinpelissä Lehmusvirta ja Mansen Sulan Oskari Rantanen joutuivat taipumaan finaalissa Paraisten Sulkapalloilijoitten parille Valtteri Hämäläinen/Petri Hellström erin 0–2, kun eräpisteet olivat 19–21 ja 19–21. B-luokan kaksinpelin finaalissa Lehmusvirta joutui luovuttamaan pelin ensimmäisessä erässä Valtteri Hämäläiselle loukkaantumisen takia.

C-luokan kaksinpelissä Valppaan Arttu Mäntysaari raivasi tiensä ensimmäistä kertaa kansallisten kisojen finaaliin. Siinä SSetin Simo Riihelä oli kuitenkin tällä kertaa vielä vähän vahvempi. Ensimmäinen erä meni erittäin tiukan taistelun jälkeen jatkopalloilla Riihelälle 25–23 ja toinen selkeästi 21–11. Arttu Mäntysaari sai hopeaa.

Valppaan sukapalloilijoitten seuraava voimankoetus on kansallisten kisojen järjestäminen Akaa Areenassa 11.–12. toukokuuta.