Akaalaistytöille lentopallon SM-pronssia Vesilahden Visan riveissä

Vesilahden Visan lentopallon C-tyttöjen kausi huipentui SM-pronssiin. Takarivissä vasemmalta Susan Söderlund, Lyydia Haikka, Elsa Tokee, Eevi Silpo, Jonna Luotolinna ja Maisa Rajala. Edessä vasemmalta Julia Autti, Veera Paldanius ja Ella Paloniemi. Kuva: Sari Haikka

Akaalaiset Lyydia Haikka, Veera Paldanius ja Elsa Tokee voittivat Vesilahden Visan riveissä lentopallon C-tyttöjen SM-pronssia viime viikonloppuna Kuortaneella. Suomen mestaruuden vei C-Astrum Salosta, ja hopealle sijoittui Oriveden Ponnistus.

Vesilahden Visan joukkueessa pelasi yhdeksän vuonna 2009 syntynyttä tyttöä.

C-tyttöjen SM-finaaleihin selviytyi välieräturnausten kautta 16 joukkuetta. C-tyttöjoukkueita oli tällä kaudella kaikkiaan 145.

Vesilahden Visan pronssijoukkueen päävalmentajana toimii Ari Paloniemi apunaan Tomi Tokee, Timo Paldanius ja Sauli Silpo. Tomi Tokee, Timo Paldanius sekä joukkueenjohtaja Sari Haikka ovat Akaasta.