TP-49-Areenan pelikausi alkaa – Urjalan Palloseuran kotiavaus Akaassa peruuntui

Kulunut talvi on kohdellut TP-49 Areenan tekonurmea lempeällä kädellä. Arkistokuva Tarja Antola

Kulunut talvi on kohdellut TP-49 Areenan tekonurmea lempeällä kädellä. Kenttä on ollut valmis ottamaan käyttäjät vastaan jo muutaman päivän ajan. Kauden ensimmäinen sarjapeli tekonurmella pelataan jo tiistaina 9. huhtikuuta, kun sarjassa pojat 12 kakkonen TP-49 kohtaa LeKi-futiksen Lempäälästä. Peli alkaa kello 19. Kentän pelit jatkuvat perjantaina 12. huhtikuuta miesten nelosen b-lohkon ottelulla Kylmäkosken Veikot–FC Lasten Urheiluyhdistys alkaen kello 18.30.

Urjalan Palloseuran piti pelata kauden kotiavauksensa miesten vitosessa myös Areenalla perjantaina 26. huhtikuuta, mutta vastustaja Nokian Pyry luopui sarjapaikastaan. TP-49 miesten edustusjoukkueen kauden avauspeli on myös Areenalla. Lauantaina 27. huhtikuuta kolmosessa pelaava Topa kohtaa kello 15 alkaen Tampere United/2 joukkueen. Näin seuraavan puolen vuoden ajan on taas tarjolla futishuumaa.

 

Juttua muokattu 11.4.2024 klo 10.00: Urjalan Palloseura ei pelaakaan TP-49 Areenalla jalkapallon miesten vitosen ottelua perjantaina 26. huhtikuuta, sillä vastustaja Nokian Pyry on luopunut sarjapaikastaan.