Akaa Futsalin juniorit eivät päässeet jatkokarsintaan – Pallokarhut iski toisen jakson alkajaisiksi reilussa kolmessa ja puolessa minuutissa viisi maalia

Akaa Futsal YJ:n tie nousi pystyyn Pojat 17 Futsal-liigan jatkokarsinnassa pääsystä SM-lopputurnaukseen. Sunnuntaina 24. maaliskuuta akaalaiset pelasivat jatkokarsinnan ykköskierrosta Toijalan monitoimihallilla vastustajanaan Limingan Pallokarhut. Hyvin pelin aloittanut Akaa Futsal joutui lopulta taipumaan 5–10 (4–2) -tappioon. Avausjaksolla hankittu johto ei pitänyt päätösjaksolla.

Pallokarhut iski toisen jakson alkajaisiksi reilussa kolmessa ja puolessa minuutissa viisi maalia. Peli ratkesi käytännössä tähän 4–7-tilanteeseen. Seuraavat kolme maalia menivät myös vieraille, kunnes akaalaisten Samuel Salmi päätti maalinteon. Nän LiPK selvisi FC Halikkoa vastaan karsinnan toiselle kierrokselle. Voittaja tästä pääsee SM-lopputurnaukseen, joka pelataan Torniossa.

Akaa Futsalin ei kuitenkaan tarvitse päätään pensaaseen piilottaa, vaikka tappio koville ottaakin. Lähellähän oli suora pääsy lopputurnaukseen alkusarjan b-lohkon voitolla. Lohkovoitto lipsahti aivan loppumetreillä Tervakosken Padolle. Akaalaisista Jussi Virtanen on ollut jo muutamassa TP-49:n miesten Futsal-Ykkösen pelissä. Kehityskykyisiä pelaajia on muitakin.