Akaa Futsal murskavoittoon Tampereella – Maukkaista maalipaikoista huolimatta Vehmaisten Urheilijat ei päässyt yllättämään maan eliittiä

Bob pääsi tuulettamaan kolme kertaa, kun Akaa Futsal kohtasi Vehmaisten Urheilijat Tampereella. Jovan Stankovic ja Dusan Milojevic mukana juhlimassa maalia. Kuva: Tuukka Nyström

Miesten Futsal-Liigassa Akaa jatkaa hurjaa tahtiaan. Joulukuun alussa tulleen FC Kemi -vierastappion jälkeen joukkue on kerännyt nyt jo yhdeksän voittoa peräjälkeen. Lauantaina Vehmaisten Urheilijat kaatui Tampereella Kaupissa murskalukemin 0-10 (0-6).

Suursuosikkina sarjanousijaa vastaan lähteneet leijonapaidat tekivät heti alkuminuuteilla asian selväksi. Pelikellossa ei ollut vielä kahtakaan minuuttia, kun tilanne oli jo 0-2, ja kotijoukkueen selkärangan murtuminen kuului Kaupin komean futsalpyhätön yläriveille asti.

Vaikka ottelusta muodostui hurja Akaa Futsalin näytös, ei VehUkaan ilman maukkaita maalipaikkoja jäänyt. Vierasjoukkueen maalinsuulla avausjakson pelannut Kasper Kangas sekä toisella jakson torjunut Juho Laine vain sattuvat kumpikin kuulumaan maan eliittiin omalla pelipaikallaan.  Molemmat nappasivat tukun hienoja torjuntoja ja johtivat joukkueensa kauden kolmanteen nollapeliin. Viimeisessä kuudessa ottelussa Akaan verkkoon on tehty yhteensä vain kuusi maalia.

Vierasjoukkueen maalitykkinä hääri Bob, joka iski hattutempun eli kolme osumaa VehUn verkkoon. Kahdesti maalinteossa onnistuivat Tero Intala, Justus Kunnas sekä Juhana Jyrkiäinen. Myös Aleksi Pirttijoki osui kertaalleen, ja Jovan Stankovic nappasi komeasti kolme syöttöpistettä.

Juhana Jyrkiäinen osui kahdesti tolppien väliin Tampereella. Kuva: Tuukka Nyström

Akaa Futsal jatkaa kärkipaikalla

Päävalmentaja Alejandro De San Bernabelta irtosi hymy pelin jälkeen.

– Tänään oli todella vahva alku joukkueelta. Halusimme tehdä VehU:n peli vaikeaksi ja onnistuimme siinä erittäin hyvin varsinkin avausjaksolla. Toisella puoliskolla pelin tempo laski hiukan, mutta se on luonnollista, kun ottelu oli jo ratkennut.

Akaa Futsal jatkaa runkosarjan kärkipaikalla, kun jäljellä on vielä kolme ottelua ennen pääsiäisenä alkavia pudotuspelejä. Ensimmäinen kolmesta ottelusta pelataan kotoisalla Akaa Areenalla lauantaina 9.3., jolloin vieraaksi saapuu Tornion Palloveikot.

Kasper Kangas torjui maalinsuulla puolet pelistä, eikä päästänyt maaliakaan. Kuva: Tuukka Nyström