Akaa Futsal jatkoi voittokulkuaan harjoituspeleissä – Vehmaisten Urheilijat kaatui lukemin 8–1

Brasilialainen Pedro palasi Suomeen keskiviikkona ja onnistui heti lauantaina maalinteossa. Kuva Akaa Futsal.

Miesten Futsal-Liigakauteen valmistautuva Akaa Futsal jatkoi harjoituspelejään viime lauantaina Akaa Areenalla. Hyvässä elokuun vireessä oleva kotijoukkue voitti myös kauden toisen pelin suurinumeroisesti. Tällä kertaa kaatui tamperelainen sarjanousija Vehmaisten Urheilijat lukemin 8–1 (2–1).

Tamperelaisvieras sinnitteli vielä avausjakson Akaan kyydissä. Tauolle mentiin niukassa kotijohdossa, kun brasilialaispelaaja Pedro sekä päivän tehokkain Markus Rautiainen (2+2) olivat osuneet tolppien väliin. Vierasjoukkue VehU jaksoi puolustaa erittäin kurinalaisesti, ja se onnistui myös tasoittamaan kertaalleen pelin.

Akaa Futsal hallitsi peliä VehU:a vastaan. Kuva Akaa Futsal.

Laaja materiaali näytti voimansa

Toisella jaksolla kotijoukkue löysi lisää tehokkuutta peliin. VehU:n puolustus oli hätää kärsimässä, kun ovelat syöttökombinaatiot tuottivat liukuhihnalta maalipaikkoja. Myös tulosta tuli. Akaa Futsal takoi toisen jakson aikana tasaisella tahdilla peräti kuusi maalia, ja kirjasi näin selvän 8–1-voiton pelistään. Pedron ja Rautiaisen lisäksi laaja materiaali näytti jälleen voimansa, kun maalinteossa onnistuivat myös Dusan Milojevic, Juhana Jyrkiäinen, Aleksi Pirttijoki, Tero Intala sekä Justus Kunnas.

Akaa Futsalin päävalmentaja Alejandro De San Bernabe oli tyytyväinen joukkueensa toiseen jaksoon.

– Avausjakso oli meille vaikea, mutta lopulta sitten maalit vapauttivat peliä ja toinen jakso oli jo parempi. Tästä on hyvä jatkaa työntekoa ja heti keskiviikkona päästään harjoittelemaan myös parempaa alkua pelille, De San Bernabe kertoo.

Akaa Futsal jatkaa harjoituspelejään keskiviikkona 30. elokuuta kotihallissa. Silloin Akaa Areenalle vastustajaksi saapuu Turun Pallokerho ja ottelu vihelletään käyntiin kello 19.00.