Ice Queen Birdland hienossa vedossa – Stoneisle Redbull ravasi Jyväskylässä neljänneksi

Akaalaisten Birdland Team Oy:n ja Pure Cash Stablen omistama kuusivuotias ravuri Ice Queen Bierdland on viime viikkoina menestynyt kaviourilla komeasti.

Jyväskylässä perjantaina Jarmo Saarela ajoi Juhani Inkisen valmentaman tamman kolmanneksi kilometriajalla 18,4a. Tiistaina Teivossa Ice Queen Birdlandin tahti vain parani: tuloksena oli kakkossija ajalla 16,8a.

Teivon koelähdössä kilpailuluvan hankki vuoden tauon kilpailuista pitänyt nelivuotias Belunga Birdland, jota ajoi sen valmentaja Timo Gardemeister. Tamman ovat kasvattaneet akaalainen Birdland Team Oy ja Katja Suontausta.

Jyväskylässä ravasi neljänneksi akaalaisen Pasi Hurmeen ja urjalalaisen Ravitalli Ville Mäkelän omistama Stoneisle Redbull (18,8). Ville Mäkelän treenaaman viisivuotiaan ruunan ohjissa oli Santtu Raitala.

Ice Queen Birdland oli Jarmo Saarelan ajamana Jyväskylässä kolmas ja Teivossa toinen. Arkistokuva: Rauli Ala-Karvia.