Akaalaistallin menestyjiin kuuluva Boss Birdland on ravannut kuusi voittoa ja kolme kakkossijaa – Juhani Halmeen Rivaltti oli Turussa seitsemäs

Akaalaisen Birdland Teamin kasvattamista lämminveriravureista yksi parhaiten tänä vuonna menestyneistä on Elina Oksasen valmennuksessa kilpaileva Boss Birdland. Laihialaisen Hannu Hietasen ajama kuusivuotias ruuna juoksi Seinäjoella kakkostilan kauden neljän ykkösen jatkoksi ennätyksellään 16,0a. Nyt takana on 18 kisaa, niistä kuusi voittoa ja kolme kakkosta.

Akaalaisen Juhani Halmeen Rivaltti kilpaili viime perjantaina Turussa. Seppo Markkula ajoi ruunan seitsemänneksi ajalla 29,4.

Akaalaisella Pauli Luomalla on nyt kolmevuotias lämminverinen Vera Töll. Tamma teki hyväksytyn koelähdön Porissa, ja samalla radalla tulivat ensimmäiset palkintorahat sunnuntaina, kun Luoma ohjasti varsan neljänneksi kilometriajalla 19,7.

Akaalaisella Anni Tammipurolla on omistuksessa ja valmennuksessa seitsemänvuotias ruuna Only Black. Talven paikallisraveissa kaksi voittoa ravannut ruuna oli Teivossa Ari Moilasen ajamana kahdeksas volttilähtöennätyksellään 19,3.

Kymmenvuotias Rivaltti on kaviourilla vanha tekijä. Lähtö numero 92 toi Turusta perjantaina akaalaisravurille seitsemännen tilan. Voittoja Valtrauksen ruunatulle pojalle on vuosien varrella kertynyt viisi ja muita totosijoja 14. Kuva: Rauli Ala-Karvia