Toijalan Pallo-49 aloitti futsalkauden voitolla – Joonas Pietikäinen, Janne Hevonoja, Ere Salmi ja Jukka-Pekka Jyrämö vastasivat kotijoukkueen maaleista

Futsalin läntisen alueen kakkosen B-lohko alkoi Toijalan Pallo-49:n osalta kotivoitolla. ToPa kaatoi sunnuntaina 25. lokakuuta Toijalan Monitoimihallilla Mäntän Valon.

Kotijoukkue oli jo avausjaksolla kaksi maalia vieraitaan edellä, ja taukolukemat olivat 4–2. ToPalle maalit tekivät Joonas Pietikäinen 2, Janne Hevonoja ja Ere Salmi. Toisen jakson alkuun Valo kavensi 4–3:een, mutta JukkaPekka Jyrämön maalilla ToPa teki eroksi uudelleen kaksi maalia ja päätöslukemiksi 5–3.

Voitto tuli rutiinilla, jota akaalaisilla riittää. Kaikkea ei tarvinnut puristaa, eikä kokoonpanokaan ollut varmaan lopullinen. Sarjanousija Valolla ei kokeneen isäntäjoukkueen edessä ollut keinoja horjuttaa tätä. Kavennusyritykset lentävällä maalivahdillakin pelin loppuminuuteilla olivat aika ponnettomia.

ToPan toinen sarjapeli käydään 1. marraskuuta kello 18.30 Tampereen Kauppi Sport Center ykkösessä. Vastassa on Tampereen Palloilijat.