Topalla edelleen yksi voitto

Kuva: Tarja Antola.

Toijalan Pallo-49:n miesten edustusjoukkueen voittosarakkeessa on edelleen vain yksi voitto. Lauantaina 15. elokuuta Toijalan keskusurheilukentällä pelattu ottelu kääntyi vierasvoittoon 2-3, kun Palloliiton läntisen alueen nelosen b-lohkossa Peli-Pojat-70 Tampereelta kävi ryöväämässä Topalta kolme pistettä.

Ottelu alkoi kotijoukkueelta lupaavasti, kun maalipaikkoja siunaantui useampia. Osumia ei kuitenkaan syntynyt. Niinpä vieraiden Jaakko Kuosmanen käytti oman paikkansa hyväkseen. Reilun vartin jälkeen PP-70 sai rangaistuspotkun, jonka maaliin ampui Emil Kajander, 02. Pelattiin avausjakson viimeistä minuuttia, kun kotikatsomollekin tarjottiin ilon aihetta. Jussi Nyström pommitti hänelle tyypillisen maalin. Noin 25 metristä ammuttu veto suhahti ylänurkkaan. Samalla minuutilla vieraiden Giuseppe Baruffa joutui ulosajetuksi kahdella varoituksella.

Topa tuli tasoihin heti toisen jakson avausminuutilla. Maalista vastasi Ere Salmi. Naulan arkkuun löi PP:n Lassi Klint 73. minuutilla.

Seuraavaksi joukkueella on vastassa täysin pisteetön joukkue, Kangasalan Voitto. Peli pelataan Toijalan keskusurheilukentällä keskiviikkona 26. elokuuta kello 18.30.

KylVe ja ViiPV jälleen voittoihin

Kylmäkosken Veikot ja Viialan Peli-Veikot eivät luovu kärkipaikoistaan omissa lohkoissaan. Läntisen alueen kutosen B 1 -lohkossa ViiPV kaatoi 12.8. vieraskentällä Jagsin 5-2. ViiPV on lohkossaan pelannut 5 ottelua ja kerännyt 13 pistettä.

Kakkonen Tahmelan Vesa on pelannut neljä ottelua ja heillä on kasassa 8 pistettä. Lohkon voittaja nousee suoraan vitoseen.

Lohkossa B 2 Kylmäkosken Veikot kaatoi 14.8. Nokian Palloseuran kakkosjoukkueen 3-0. Veikot on pelannut 5 ottelua ja pisteitä heillä on 13. Kakkosena on Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue 10 pisteellä. Tästäkin lohkosta voittaja nousee suoraan vitoseen.