WFT:n ja Topan vääntö päättyi tasapeliin futsalissa

Futsalin Länsi-alueen kakkosen B-lohkossa WFT Valkeakoskelta ja Toijalan Pallo-49 väänsivät tasaisesti pisteistä lauantaina 1. helmikuuta. Apian liikuntahallissa päädyttiin lopulta pistejakoon 5–5 (2–4) -tuloksella.

Vieraat saivat peliin hienon alun, kun peliajassa 9.31 olivat lukemat heille 0–3. Topa vei avausjaksoa, jonka punamustat hoitivat itselleen 2–4. Maalit akaalaisille tekivät Ere Salmi, Aleksi Pirttijoki, Jani Kirjavainen ja Janne Hevonoja. Marraskuussa 2019 joukkueiden aiemman kohtaamisen vienyt WFT oli jaksolla aika tahmea.

Toisella jaksolla kotijoukkue sai kuvionsa toimimaan. Pelaaminen lentävällä maalivahdilla toi tulosta, ja VeliMatti Haataja pisti pelin tasoihin kahdella osumallaan. Jakson maalista Topalle vastasi Teppo Tenkanen.

Vaikka Topalle vierasvoittoa ei nyt tullutkaan, oli peli jatkoa hyvälle nykyvireelle. Topa jatkaa sarjataulukossa edelleen nelossijalla. Sarja jatkuu Topan osalta kotiottelulla 9.2. kello 10. Joukkue kohtaa Toijalan Monitoimihallilla Fenix FT:n.

Aleksi Pirttijoki onnistui maalinteossa WFT:ä vastaan. Arkistokuva: Leijona Futsal.

TP-49/Veikot kolmantena

Futsalin Länsi-alueen vitosen B-lohkossa yhdistelmäjoukkue Toijalan Pallo-49/Veikot jatkaa kärkikolmikossa. Joukkue pelasi 1.2. vieraissa Pirkkalan Jalkapalloklubin kolmosjoukkuetta vastaan. PJK/3 oli maalein 10–8 (1–4) parempi. Akaalaiset johtivat peliä aina siihen asti, kunnes kotijoukkue sai pelin maalilukuihin 8–8 ajassa 37.00.

Kolmantena oleva TP-49/Veikot saa seuraavaksi vastaansa Urjalan Palloseuran. Peli 9.2 Toijalan Monitoimihallilla alkaa kello 19.

Topan naiset myös parketille

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue yrittää parantaa sarjatilannettaan kotiturnauksessa. Joukkue on Länsi-alueen kakkosen B-lohkossa pudonnut jumbosijalle. Jospa pelaaminen tutulla Monarin parketilla toisi uutta nostetta joukkueelle.

Topa kohtaa tulevan sunnuntain peleissä ensin Parkunmäen Apassit kello 12.30. Toisessa kohtaamisessa vastassa on PP-70. Peli alkaa kello 16.15.