Topan naiset sammuttivat Valon Mäntässä

Elina Pirttijoki oli yksi Toijalan Pallon maalintekijöistä pelissä Mäntän Valoa vastaan. Kuva: Janne Pirttijoki.

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue kävi ottamassa rökälevoiton jalkapallon naisten nelosen sarjaottelussa sunnuntaina 22. syyskuuta.  Sarjajumbo Mäntän Valo koki kovia Mäntänvuoren tekonurmella, sillä voitto kirjattiin Topalle 1–9 (1–2) -lukemin.

Valo pisti avausjaksolla hivenen kampoihin Topan viedessä jakson 1–2. Akaalaisten maalintekijät jaksolla olivat Annika Saari ja Petra Riipinen. Toinen jakso mentiinkin sitten yhtä päätyä, ja tasoero oli varsin selkeä. Topan maaleista vastasivat Aliisa Tenhola kolmesti, Annsofi Kreivi, Milla Jokinen, Kia Lingman ja Elina Pirttijoki.

Viime peleissään Topa on saanut paljon onnistumisia, ja kun paikoista on osuttu, niin tulostakin on tullut. Joukkue on selkeästi häntäpään kaksikkoa FC Haka-j/Naiset ja Mäntän Valo edellä.

Valkeakoskelainen Haka on Topan viimeinen vastustaja tämän kauden sarjassa. Peli pelataan lauantaina 28. syyskuuta kello 13 alkaen Lastumäen tekonurmella.