Topan naisten taistelua ei palkittu – maalivahdin hienot kopitkaan eivät riittäneet

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue ei saanut lisäpisteitä sunnuntaina 25. elokuuta pelatussa jalkapallon naisten nelosen ottelussa. Toijalan keskusurheilukentän hienolla viheriöllä pelattiin tasainen avauspuolisko Topan ja Ylöjärven Ilveksen välillä.

Vieraat ratkaisivat pelin toisen jakson alkuminuuttien pikamaaleilla lopputuloksen ollessa 0–5 (0–0).

– Peli oli meiltä kyllä hyvää taistelua, mutta maalit ratkaisevat. Kaveri hyödynsi paikat paremmin, kommentoi kotijoukkueen luottopelaaja Annsofi Kreivi.

Topa oli saanut maalinsuulle luottoveskari Anita Korhosen. Anita otti hienoja koppeja, mutta sekään ei riittänyt. Joukkueen yksi taktisista muutoksista on ollut Elina Pirttijoen siirto puolustukseen. Se on ollut selvästi pois hyökkäyspään tulivoimasta. Olematta valmentaja voi sanoa, että Pirttijoen tykki on sarjan pelottavampia ja silti käyttöasteeltaan liian alhainen.

Topa on kolmestatoista pelistään hävinnyt yhdeksän. Silti joukkuehenki ei ole rakoillut. Jäljellä on vielä viisi peliä. Seuraava yritys pisteisiin on 31.8., jolloin Toijalan keskusurheilukentälle saapuu Tampere United. Peli alkaa kello 14.